Uniikkeja käsintehtyjä hopeakoruja Manukatista

Olen tuki-ja liikuntaelinsairas, sairaseläkkeellä. Kipujeni vuoksi korujen ja muiden tuotteitteni myynti toreilla ja markkinoilla on minulle mahdotonta. Minna on tykännyt kovasti mun tekemistä koruista ja ehdotti joulumyyjäisiä Manukatin vastaanotossa.  Kiitos Minna!

Kävin Manukatissa kivun- ja kehonhallintaryhmissä vuosia.  Viimeiset pari vuotta olen ollut Minnan fysioterapia-asiakas. Minnan käsittelyjen jälkeen taas pääsen kävelemään selkä suorassa… Kun käyn samalla fysioterapeutilla säännöllisesti, hän tuntee minut ja vaivani läpikotaisin ja hoidoista tulleiden kokemusten perusteella tiedämme, mikä on jatkossa parasta hoitoa juuri minun kipuihini.

Kun jäin pois töistä, nukuin ensin melkein vuoden. Otin takaisin vuosia lyhyeksi jääneet yöunet. Vähitellen kuitenkin alkoi tuntua siltä, että jotain pitäisi tehdä ihan vain omaksi iloksi.  Yksi silloin alkaneista harrastuksista on korujen teko. Hopeasavi oli ensimmäinen hopea, mitä aloin käyttämään. Hopeasavi on kierrätyshopeaa ja savea sekoitettuna. Poltossa savi palaa pois ja jäljelle jää 99,9 % hopea. Nyt teen koruja monista eri materiaaleista ja harrastan muitakin kädentaitoja.

Mielenkiintoinen tekeminen vie ajatukset pois kivuista.  Usein kuuntelen äänikirjaa ja syvennyn siihen ja korujen tekemiseen. Aika menee kuin siivillä ja saan hyvän mielen, kun saan kaunista aikaiseksi. Sydäntä lämmittää myös se, että joku tykkää aikaansaannoksistani ja haluaa käyttää korujani ja samalla tukea harrastustani.

Ilmoitan tuoton korumyynnistä verottajalle.

Vuodesta 2009 lähtien olen pitänyt blogia 

 www.meerihelena.blogspot.fi    

Halutessasi Pirita voi antaa yhteystiedot

-Meeri

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat