Osallistu opinnäytetyö-tutkimukseen! Liittyy Shockwave-paineaaltohoitoon.

Tässä opiskelijoiden antama ohjeistus tutkimukseen liittyen:

Hyvä tutkimukseen osallistuja!

Olemme 3. Vuoden fysioterapeuttiopiskelijoita Saimaan ammattikorkeakoulusta. Teemme opinnäytetyötä, jonka tarkoituksena on tutkia paineaaltoterapian vaikutusta kantakalvon kiputilan hoidossa. Tutkimuksen tavoitteena on tuoda uutta tietoa sekä uusia mahdollisuuksia kantakalvon kiputilan hoitoon ja näin vaikuttaa yksilöiden elämänlaatuun. Työ suoritetaan yhteistyössä Fysios konserniin kuuluvan Fysios Manukatti- toimipisteen kanssa.

Tutkimukseen sisältyy alkumittaus, fysioterapiajakso ja loppumittaus. Mittaukset ja hoitojaksot suoritetaan Fysios Manukatin tiloissa. Alkumittaus kerralla vastaatte alkukartoituskyselyyn, Potilaskohtaiseen toiminnalliseen asteikko –lomakkeeseen (PTA) ja VAS-kipukyselyyn. Loppumittauskerralla vastaatte vain PTA-lomakkeeseen ja VAS-kipukyselyyn.  Tutkimukseen osallistuville terapian antavat itse opinnäytetyöntekijät. Hoitojakso sijoittuu kalenteriviikoille 42, 43, 44 ja 45. Teillä on mahdollisuus ehdottaa toiveita hoitoajankohdille.

Kaikki tulokset analysoidaan nimettömänä ja testitulokset hävitetään heti työn valmistumisen jälkeen. Mitään tietoja ei tallenneta yleisten tietokoneiden muistiin eivätkä tiedot ole ulkopuolisten nähtävillä. Valmis opinnäytetyö julkaistaan Theseus- tietokannassa.

Pyydämme ystävällisesti suostumustanne osallistua ja sitoutua tutkimukseen. Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista eikä se maksa osallistujalle mitään. Keskeyttäminen on mahdollista, milloin tahansa. Keskeyttäminen ei vaikuta hoidon saantiin tai laatuun. Mikäli teille heräsi mieleen kysymyksiä, voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Ystävällisin terveisin,
Annika Sorsa                   Heidi Hagström                Eerik Mantere

Lisätietoa tutkimuksessa käytettävästä laitteesta:
www.storzmedical.com ja omt-manukatti.com (Shockwave-paineaaltolaite)

Osallistumiset ja kysymykset osoitteeseen  annika.sorsa@student.saimia.fi, puh. 040 541 2363 tai Fysios Manukatti 010 237 7064

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat