Hyvä medianedustaja!

Hyvä medianedustaja,
Liitteenä löydät OMT Fysioterapia Manukatti Oy:n tiedotteen (manukatti_lehdistotiedote) koskien Manukatin valintaa  yhdeksi valtakunnalliseksi OMT Fysioterapeuttien käytännön kouluttajaksi. Siitä, kun Manukatti toi OMT fysioterapiaosaamisen Lappeenrantaan 20 vuotta sitten, ovat tuki- ja liikuntaelinongelmat kasvaneet merkittävästi ja koko fysioterapian kenttä muuttunut paljon.

Muutokseen pureudutaan myös uudistamalla ja kehittämällä OMT fysioterapeuttien koulutusta. Ilolla totean, että Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistys r. on valinnut Manukatin OMT fysioterapeuttien käytännön harjoittelun kouluttajaksi vuosille 2016 - 2018. Harjoittelupaikkoja on Suomessa vain kuusi eikä Etelä-Karjalan alueella ole aiemmin ollut mahdollisuutta OMT fysioterapian käytännön harjoitteluun.

OMT fysioterapiayritykset ovat merkittäviä toimijoita, jotka täydentävät julkista terveydenhuoltoa jo kansantaudiksi nousseiden tuki- ja liikuntaelin ongelmien hoidon erityisosaajina. Manukatti tekeekin jatkuvaa yhteistyötä niin AMK fysioterapiaperusopetuksen kanssa kuin EKSOTEN ja työterveyshuoltojen kanssa.

Kun olemme virallisesti mukana kehittämässä suomalaista OMT koulutusta, tuomme kaikille eteläkarjalaisille alan toimijoille hyödyllistä tietoa ja kokemusta erityisosaamisen syventymisen muodossa.

Kerron mielelläni lisää, ja toivotan teidät tervetulleeksi tutustumaan OMT fysioterapiaan ja uudistuneeseen OMT fysioterapiakoulutukseen Manukattiin.  Seuraavan kerran erikoistuvat opiskelijat ovat Manukatissa perjantaina 2.9 klo 13.00 -19.00.

Ystävällisin terveisin
OMT Fysioterapeutti, yrittäjä
Minna Outinen

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat