Manukatti

YRITYKSEMME

Manukatti perustettiin toukokuussa 1996 ja varsinaisen toiminnan käynnistivät saman vuoden joulukuussa kolme fysioterapeuttia: omistajat Minna Outinen ja Jarmo Pulli sekä yksi ammatinharjoittaja. Tänä päivänä Manukatti on moderni, alan kehitystä seuraava fysioterapian yksikkö, jossa työskentelee useita eri koulutuksen saaneita terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaista.

Nimessämme oleva OMT (Ortopedinen Manuaalinen Terapia) kuvaa erikoisaluettamme ja työmme vahvaa perustaa; tietämystä ja ymmärrystä ihmisen tuki- ja liikuntaelimistöstä päästä varpaisiin, lihaksista luihin ja hermostuksesta toimintaan. Yrityksemme nimi Manukatti ja logomme kissaeläin kuvastavat kaikkien tarvitsemaa joustavuutta, notkeutta, hyvää kudosten valmiustilaa ja kykyä rentoutua. Toimintaideaamme kuvaa sloganimme ”Helpotetaan oloasi”.


TOIMINTAMME LÄHTÖKOHDAT

Asiakaslähtöisyys, inhimillisyys ja ammattitaito ovat työmme lähtökohta. Fysioterapiaa Manukatissa toteuttavat vain koulutetut, laillistetut fysioterapian ammattilaiset. Ammatillisen osaamisen lisäksi meille on ensiarvoisen tärkeää kohdata asiakas aina yksilönä ja persoonana, jolla on omat kokemukset, tavat ja tottumukset. Monipuolisista hoitomenetelmistämme valitaan aina asiakkaan kannalta paras vaihtoehto.

Hoidon perusta on asiakkaan liikkumisen ja toimintakyvyn ongelman selvittäminen sekä tavoitteiden ja hoitosuunnitelman laadinta yhdessä asiakkaan kanssa. Hyvä vuorovaikutus, läsnäolo ja kuunteleminen näkyvät hoitotyössä ja asiakaspalvelussa – koko yrityksemme toiminnassa.

Hyvä yhteishenki ja mutkaton tiimityöskentely on meille tärkeää. Haluamme tarjota hyvää palvelua ja viihtyvyyttä asiakkaillemme, työntekijöillemme sekä ammatinharjoittajillemme.  Meille on tärkeää olla aina ajan tasalla niin tiedollisesti kuin taidollisestikin. Kehitämme ja arvioimme säännöllisesti palvelujamme. Haluamme tuottaa jatkuvasti kehittyviä fysioterapiapalveluja tuki- ja liikuntaelinongelmien, neurologisten ja muistisairauksien erityisasiantuntijana.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat