Työntekijöiden hyvinvointi

EDISTÄ TYÖNTEKIJÖIDESI HYVINVOINTIA

Muuttunut työ on tuonut mukanaan uudenlaisia ongelmia, mm. päätetyöskentelystä aiheutuvia niska- ja hartiaseudun vaivoja. Ihmistähän ei ole luotu istumaan kahdeksaa tuntia päivässä.

Fysioterapeuttimme auttavat työntekijöidesi työkyvyn ylläpitämisessä ja parantamisessa mm. arvioimalla fyysistä toimintakykyä ja tekemällä yksilöllisiä tutkimuksia, jossa määritetään tarvittavat jatkotoimenpiteet mm. mahdollinen fysioterapian tarve. Tutkimuksen perusteella annamme työntekijälle myös ohjeita toimintakyvyn ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Osallistumme myös tarvittavan kuntoutuksen suunnitteluun.

Lisäksi fysioterapeuttimme ohjaavat työntekijöitäsi työpisteen omatoimisessa suunnittelussa ja järjestämisessä sekä sopivien työasentojen ja liikkeiden valitsemisessa. Kannustaminen ja ohjaaminen työkyvyn ylläpitämiseen myös vapaa-aikana on osa työfysioterapeutin työtä.

Kun työntekijät voivat hyvin, alenevat yrityksen kustannukset.

 

SAAVUTA TOIMIVA TYÖYHTEISÖ

Yrityksen voimavaroja kannattaa kohdistaa ennaltaehkäisevään ja työkykyä ylläpitävään toimintaan. Fysioterapeuttiemme asiantuntemusta voi käyttää paitsi erilaisten tempausten, kuten liikuntapäivien tai kävelytestien, järjestämiseen myös työkykyä ylläpitävän toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Fysioterapeuttimme hoitavat halutessanne myös tiedottamisen eri henkilöstöryhmille tuki- ja liikuntaelimistön kuormittumiseen, oireiden ehkäisyyn ja fyysisen kunnon ylläpitämiseen vaikuttavista tekijöistä.

Yrityksesi tarpeiden mukaan suunnittelemme ja toteutamme myös erilaisia ryhmätoimintoja, kuten varhaiskuntoutus-, rentoutus-, niska- tai selkäryhmiä.

Toimivuus on tärkeä edellytys työyhteisön tuottavuudelle.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika, keskustellaan kuinka teidän yrityksessänne voidaan parantaa työympäristöä tai tukea työntekijöidenne hyvinvointia.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.

Puh. 010 237 7064

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat