Työfysioterapia

TYÖFYSIOTERAPIA EDISTÄÄ HYVINVOINTIA

Työfysioterapia on tiimityötä, joka suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä työpaikkojen edustajien sekä työterveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Sen tärkeys työntekijöiden fyysisen työ- ja toimintakyvyn edistäjänä, työhön liittyvien tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisijänä sekä toimintakykyä heikentävien tekijöiden kartoittamisessa on merkittävä.

Manukatin kokeneet fysioterapeutit auttavat yritystäsi saavuttamaan toimivan työyhteisön, jossa työntekijät ovat tyytyväisempiä, yrityksen kulut pienenevät ja kannattavuus kasvaa, mm. alentuneiden sairauspoissaolojen ansiosta.

Erikoisosaamisalaamme ovat työterveyshuolto, ergonomia, biomekaniikka ja liikuntafysiologia. Työmme perustana käytämme alan viimeisintä tutkimustietoa käytäntöön sovellettuna. Fysioterapeuttimme ovat mukana ergonomian asiantuntijoina myös moniammatillisessa työterveyshuollon tiimissä.

Työfysioterapiassa toimenpiteet kohdistuvat kolmeen eri osa-alueeseen: työntekijään, työympäristöön ja työyhteisöön. Tavoitteena on hyvinvoiva, työkykyinen työntekijä sekä turvallisen, tuottavan työympäristön ja toimivan työyhteisön rakentaminen.

Ota yhteyttä - suunnitellaan sinun yrityksellesi sopiva kokonaisuus.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika, keskustellaan kuinka teidän yrityksessänne voidaan parantaa työympäristöä tai tukea työntekijöidenne hyvinvointia.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.

Puh. 010 237 7064

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat