Tuomas Outinen

FYSIOTERAPEUTTI AMK, PHYSIO PILATES -OHJAAJA

Tuomas Outisen erityisosaamista ovat urheilijoiden ja liikuntaa harrastavien vammat, kuntoutus, täsmäharjoittelu sekä keskivartalon ja kehonhallinta. Tuomas tekee hierontoja sekä vetää Manukatin Pilates-ryhmiä. Katso lähin vapaa fysioterapia- tai hieronta-aika Tuomakselle ajanvarauskalenteristamme ja varaa aika vaikka heti. Meille pääset hoitoon nopeasti.

OIKEILLA HOIDOILLA JA HARJOITTELULLA KOHTI OIREETONTA KROPPAA

Olen koulutukseltani Fysioterapeutti AMK, PhysioPilates-ohjaaja (taso 1) ja LaitePilates-ohjaaja. Olen myös suorittanut selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssin (C1/C2).

Manukatissa annan fysioterapiaa ja teen myös kotikäyntejä, lisäksi hieronta sekä ryhmäliikuntatuntien Pilates, LaitePilates sekä ManuFit ohjaus kuuluu tehtäviini. Tuki- ja liikuntaelinten ongelmat, manuaalinen käsittely, hieronta ja toiminnallinen harjoittelu ovat vahvuuksiani.

Olen itse SM-tason seiväshyppääjä ja ohjaan myös CrossFit-tunteja, joten  koulutuksieni sekä harrastusteni ansiosta urheilijoiden vammat, kuntoutus, harjoittelu ja keskivartalon- ja kehonhallinta kuuluvat myös vahvuusalueisiini.

Mielestäni täsmäharjoitteilla ja oikein valituilla käsittelyillä saadaan aikaan hyviä tuloksia ja sitä kautta oireeton kroppa. Varaa aika vaikka heti, hoitoon pääset nopeasti.

tuomas.outinen@omt-manukatti.com


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat