Eija Ripatti

Olen valmistunut lääkintävoimistelijaksi 1975 Lappeenrannan Sairaanhoito-oppilaitoksesta. Tuolloin emme saaneet vielä käyttää fysioterapeutti-nimikettä ( nimineulat olimme kyllä teettäneet) Ammattinimike fysioterapeutti tuli käyttöön vasta myöhemmin .

Valmistuttuani sain heti työtä Lappeenrannan terveyskeskuksesta, missä työskentelin vuoden 1985 marraskuuhun asti. Sen jälkeen neljä vuotta Lappeenrannan Kuntohoitolassa ja 1986 siirryin Lappeenrannan Fysikaalisen Hoitopalvelun fysioterapeutiksi Sammonlahteen Sammontorin toimipisteeseen. Siellä olen toiminut yksityisenä ammatinharjoittajana vuodesta 1995.

Keväällä 2014 aloitin OMT-Manukatissa pääasiassa lymfaterapeuttina, mutta tarvittaessa myös fysioterapeuttina. Lymfaterapeutiksi valmistuin 2004. Oli ollut jo vuosia ” unelmani” manuaalinen lymfaterapia. Manuaalinen lymfahoito on todella hyvä ja tehokas fysioterapiaan yhdistettynä. Se sopii minun työskentelytapaani , koska pidän rauhallisesta, kiireettömästä tavasta työskennellä.

Elämässäni etusijalla on aina ollut perhe .Olemme löytäneet liikunnalliset harrastukset ,joista  voimme nauttia yhdessä : laskettelu ja golf. Myös lastenlapset tulevat pikkuhiljaa mukaan.

Tällä hetkellä työskentelen OMT-Manukatin tiloissa tarpeen mukaan , perjantaisin ja maanantaisin. Muina viikonpäivinä olen edelleen tavoitettavissa Sammontorin toimipisteessäni.

Vaikka olenkin jo eläkeiässä, haluan jatkaa työskentelyä – se pitää virkeänä.


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 05 6106 200

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Please leave this field empty.

Liity Manukatti-klubiin!

Manukatti-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.