Rintaranka

RINTARANGAN KIPU VAIVAA?

Onko rintarankasi jumissa? Oireileeko rintakehä yskiessä? Kivusta on turha kärsiä, manipulaatiohoito auttaa useimmissa tapuksissa jo yhden tai kahden hoitokerran jälkeen.

Myös äkillinen esimerkiksi vartalon kierrossa ilmennyt ja selkävaivalta tuntuva kipu voikin olla rintarangan nikamaniveloire. Varsinkin, jos siihen liittyy rintakehän läpi pistävä, hengityksen ja yskäisyn yhteydessä tuntuva kipua.

Rintarangan manipulaatioon voidaan käyttää useita tekniikoita. Esimerkiksi niin sanotulla pistooliotteella manipulaatio voidaan kohdistaa vain yhteen nikamaväliin. Tällöin myös vältetään nikamanivelten kuormittuminen. Kivusta on siis turha kärsiä ja hoitoon kannattaa hakeutua mahdollisimman pian. Varaa meiltä sinulle sopiva aika ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.  Meiltä saat apua, kun rintaranka on jumissa, tai on kipeä.

YKSINKIN KERTA VOI RIITTÄÄ RINTARANGAN LUKON AVAAMISEEN

Useimmissa tapauksissa manipulaatiosta on odotettavissa hyötyä jo yhden tai kahden hoitokerran jälkeen. Näissäkin ongelmissa pitempiaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi potilaan oma harjoittelu on välttämätöntä. Meillä manipulaatiohoitoa antavat erikoiskoulutetut OMT-fysioterapeutit, joilta saat myös hyvät ohjeet omatoimiseen harjoitteluun ja rintarangan jumiutumien jumppaan.

Voit myös tulla liikuntaryhmiimme, esimerkiksi Pilates-harjoittelu sopii koko vartalon ja erityisesti niskan ja selän asento- ja liikehallinnan sekä syvien tukilihasten vahvistamisen harjoitteluun. Tieteellinen näyttö rintarangan mobilisaatio- ja manipulaatiohoidon tuloksellisuudesta erityisesti yhdistettynä omatoimiseen harjoitteluun on viime vuosina vahvistunut.

Älä kärsi kivusta turhaan, varaa aika tutkimuksiin vaikka heti.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat