Rintaranka

Äkillinen esim. vartalon kierrossa ilmennyt ja selkävaivalta tuntuva kipu voikin olla rintarangan nikamaniveloire. Varsinkin, jos siihen liittyy rintakehän läpi pistävä, hengityksen ja yskäisyn yhteydessä tuntuva kipua.

Rintarangan manipulaatioon voidaan käyttää useita tekniikoita. Esimerkiksi niin sanotulla pistooliotteella manipulaatio voidaan kohdistaa vain yhteen nikamaväliin. Tällöin myös vältetään nikamanivelten kuormittuminen. Kivusta on siis turha kärsiä ja hoitoon kannattaa hakeutua mahdollisimman pian.

 

Jos kärsit näistä vaivoista, voit varata ajan meille täältä.

 

HYÖTYÄ HETI

Useimmissa tapauksissa manipulaatiosta on odotettavissa hyötyä jo yhden tai kahden hoitokerran jälkeen. Näissäkin ongelmissa pitempiaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi potilaan oma harjoittelu on välttämätöntä. Siksi manipulaatiohoitoa käyttävän terapeutin on hallittava hyvin myös harjoitteluohjaus.

Manukatissa saat aina asianmukaiset ohjeet monipuoliseen harjoitteluun. Ryhmistämme esimerkiksi Pilates-harjoittelu sopii koko vartalon ja erityisesti niskan ja selän asento- ja liikehallinnan sekä syvien tukilihasten vahvistamisen harjoitteluun. Tieteellinen näyttö rintarangan mobilisaatio- ja manipulaatiohoidon tuloksellisuudesta erityisesti yhdistettynä omatoimiseen harjoitteluun on viime vuosina vahvistunut.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 05 6106 200

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Please leave this field empty.

Liity Manukatti-klubiin!

Manukatti-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.