Pilates

Pilates perustuu Joseph Pilateksen jättämään perimään ja biomekaniikan tutkimukseen. Pilates-menetelmä on kehonhallintatekniikka, jonka avulla opit kehosi keskustan hallintaa, saat voimaa sekä kestävyyttä. Pilates vahvistaa kehosi syviä lihaksia, auttaa rentoutumaan ja vähentämään stressiä.

Pilates sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille. Manukatissa Pilates aloitetaan Pilates tutuksi kurssilla (1.5h), tai yksityispilates tutuksi kurssilta (1,5h), josta voit halutessasi jatkaa säännöllisille viikkotunneillemme.  Pilates tutuksi kurssin jälkeen voit tulla joko lattiapilatestunneille tai laitepilatestunneille. Meiltä löytyy aamu, päivä ja ilta  tunteja.  Pilates harjoittelu on turvallinen ja nopeasti tuloksia tuottava liikuntamuoto. Pilateksen oppeja voit soveltaa urheilulajeissa, rentoutumisessa, kuntoutuksessa, äänenmuodostuksessa sekä istuma- ja nostotyössä.

Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, jossa ryhmäkoko on maksimissaan 10 henkilöä, joten tunneilla saat aina yksilöllistä ohjausta ohjaajalta. Pilatestunneilla ollaan paljain jaloin tai sukat jalassa, mukava vaatetus päällä.

 

MANUKATIN PILATES – VAHVEMPI JA NOTKEAMPI VARTALO

Manukatti toi ensimmäisenä  Pilates harjoittelun Lappeenrantaan. Pilates parantaa lihastasapainoa ja hengitystekniikkaa. Harjoitteeet auttavat pidentämään lyhyitä, kireitä ja jännittyneitä lihaksia, jotka rajoittavat kehon liikkuvuutta. Liikkeet myös vahvistavat vartalon syviä lihaksia, jotka luovat pohjan ryhdille ja tuen koko kehon liikkeille. Näitä oppeja sovellamme tänä päivänä Manukatissa pilatestunneilla, johon oman lisänsä tuovat fysioterapeuttiset otteet. Pilates-harjoitteidemme avulla opit tuntemaan kehosi entistä paremmin.

Säännöllisellä Pilates-harjoittelulla voit saavuttaa solakan ja notkean vartalon, tehokkaan hengitystekniikan, hyvän aineenvaihdunnan, vahvemman luuston ja terveemmän selän. Pilates parantaa keskittymiskykyä ja auttaa rentoutumaan.

Manukatin pilates-harjoitteet sopivat kaikenikäisille ja –kuntoisille. Ne sopivat myös erinomaisesti synnytyksestä palautuville ja pilateksen oppeja voit myös hyödyntää kaikissa urheilulajeissa ja äänenmuodostuksessa.

Klikkaa peruskurssimme ja säännöllisten viikkotuntiemme tietoihin tästä.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika peruskurssille, yksityistunnille tai ryhmätunnille. Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.

Puh. 010 237 7064

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat