Päänsärky

Päänsärky on ikävä oire ja haittaa keskittymistä.  Useimmiten päänsäryn syy on hyvälaatuinen. Pään ja niskan asennon hallintahäiriöt eli huono niskan ryhti  altistaa päänsärylle. Kaulan etuosan syvät lihakset heikkenevät helposti. Pää työntyy eteen ja yläniskan ja kallonpohja puristuu kasaan aiheuttaen niskan takaosa lihasten ( niskarusetti) lyhenemisen ja kiristymisen.  Pään verenkierto ja hapensaanti vaikeutuu.

Fysioterapeutti ja OMT fysioterapeutti tutkii huolellisesti  kaularangan nivelten ja lihasten toiminnan. Erilaisilla poissulkutesteillä arvioidaan pahanlaatuisten syiden mahdollisuutta päänsärkyyn. Tarvittaessa asiakas ohjataan käymään lääkärissä.

Erilaisilla nivelten mobilisaatio ja manipulaatiotekniikoilla voidaan parantaa hyvinkin täsmällisesti nivelliikkuvuutta kaularangan alueella. Päänsärkyoireita lievittää yleensä niskarusetin kireyden vähentyminen, yläniska liikkuvuuden vapautuminen ja kaulan syvien lihasten vahvistuminen.

 

Jos kärsit näistä vaivoista, voit varata ajan meille täältä.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 05 6106 200

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Please leave this field empty.

Liity Manukatti-klubiin!

Manukatti-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.