Päänsärky

PÄÄNSÄRKYJÄ ON ERILAISIA

Hoito valitaan aina yksilöllisesti, kun päänsäryn syy on selvitetty. Meillä pääsärkyä voidaan hoitaa fysioterapialla, mobilisaatiolla ja manipulaatiolla, akupunktiolla ja hieronnalla.

OMT-fysioterapialla parannetaan liikkuvuutta ja vähennetään niskarusetin kireyttä. Kun yläniskan liikkuvuus paranee ja kaulan syviä lihaksia vahvistetaan, helpottuu usein myös päänsärky.

NISKAN HUONO RYHTI ALTISTAA PÄÄNSÄRYLLE

Päänsärky on ikävä oire ja haittaa keskittymistä.  Useimmiten päänsäryn syy on hyvälaatuinen. Pään ja niskan asennon hallintahäiriöt eli huono niskan ryhti  altistaa päänsärylle. Kun kaulan etuosan syvät lihakset heikkenevät, työntyy pää eteen ja yläniska sekä kallonpohja puristuvat kasaan aiheuttaen niskan takaosa lihasten (niskarusetti) lyhenemisen ja kiristymisen.  Pään verenkierto ja hapensaanti vaikeutuvat. Se aiheuttaa päänsärkyä.

Fysioterapeutti ja OMT fysioterapeutti tutkivat huolellisesti  kaularangan nivelten ja lihasten toiminnan. Erilaisilla poissulkutesteillä arvioidaan myös pahanlaatuisten syiden mahdollisuutta päänsärkyyn. Tarvittaessa ohjaamme asiakkaamme käymään lääkärissä.

Terapiamuoto valitaan päänsärkytyypin mukaan. Erilaisilla nivelten mobilisaatio ja manipulaatiotekniikoilla voidaan parantaa hyvinkin täsmällisesti nivelliikkuvuutta kaularangan alueella. Päänsärkyoireita lievittää yleensä niskarusetin kireyden vähentyminen, yläniska liikkuvuuden vapautuminen ja kaulan syvien lihasten vahvistuminen. Lisäksi annamme ohjeet rentouttaviin sekä kaularangan ja hartioiden alueiden lihaksia vahvistaviin harjoituksiin. Jos kärsit usein päänsärystä, varaa aika meille ajanvarauskalenteristamme. Helpotetaan oloasi.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat