OMT-erikoistuvat

OMT-FYSIOTERAPEUTTIEN KOULUTTAJA

OMT-Fysioterapia Manukatti on Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistys r. valitsema OMT fysioterapeuttien käytännön harjoittelun kouluttaja. Kun olemme virallisesti mukana kehittämässä suomalaista OMT-koulutusta, tuomme kaikille eteläkarjalaisille alan toimijoille hyödyllistä tietoa ja kokemusta erityisosaamisen syventymisen muodossa. Manukatti tekee jatkuvaa yhteistyötä myös niin AMK fysioterapiaperusopetuksen kanssa kuin EKSOTEN ja työterveyshuoltojen kanssa.

OMT-erikoiskoulutettavat 2016–2018

Aino Tynkkynen 

Valmistuin fysioterapeutiksi keväällä 2013 Saimaan ammattikorkeakoulusta. Tällä hetkellä opiskelen OMT-fysioterapeutiksi. Olen aina ollut kiinnostunut opiskelusta ja valmistumisen jälkeen mietin mihin suuntaan fysioterapeuttina haluaisin lähteä. Asiakaskuntani on pääasiassa ollut tuki- ja liikuntaelinoireisia ja tuntui luonnolliselta hakea OMT-koulutukseen heti kun siihen oli mahdollisuus. OMT-koulutuksen myötä saan työhöni enemmän tieteellistä pohjaa sekä manuaalisen terapian taitoja. Asiakkaille tämä näkyy laadukkaampana ja tehokkaampana fysioterapiana.

Perusopinnoissa tein opinnäytetyöni niskan alueen harjoitteiden vaikutuksesta krooniseen niskakipuun ja nyt OMT-opinnoissa jatkan saman aiheen parissa syventämällä tietotaitoani harjoittelun vaikutuksesta krooniseen niskakipuun. Erityisosaamisaluettani on niska-hartiaseudun vaivat sekä terapeuttinen harjoittelu.

Kiinnostukseni ihmisen liikkumiseen ja liikeeseen sai minut hakeutumaan fysioterapeutiksi. Olen harrastanut tanssia yli 15 vuotta ja opettanutkin tanssia muutaman vuoden ennen fysioterapiaopintoja mm. Lappeenrannan tanssiopistolla ja Tanssistudio Jamissa Imatralla. Sitemmin tanssi on vaihtunut vähän toisenlaisiin harrastuksiin. Tällä hetkellä harrastan painonnostoa kilpatasolla. Vuonna 2016 kilpailin ensimmäistä kertaa painonnoston yleisen sarjan SM-kisoissa. Painonnostoon innostukseni sain CrossFitistä jota harrastin 3 vuotta. Työn ja painonnoston vastapainona tykkään liikkua metsässä.

OMT-Fysioterapia Manukatti on minulle tuttu paikka jo perusopintoajoilta. Suoritin viimeisen harjoitteluni täällä keväällä 2013 ja opinnäytetyöni tein yhteistyössä Manukatin kanssa. On ilo kuulua Manukatin innostuneeseen ja osaavaan porukkaan!

 Voit varata minulle fysioterapia- aikoja Manukattiin täältä:

 

Riku Vattukumpu
Odotan innolla nyt alkavaa OMT-opintojen kliinistä harjoittelua, koska oma mielenkiinto TULE (tuki-ja liikuntaelin ) asiakkaisiin on vahvistunut koko työssä oloni ajan. Valmistuin fysioterapeutiksi 2012 ja olen tehnyt pääasiassa töitä TULE-asiakkaiden parissa. Muitakin asiakasryhmiä on toki ollut, niin Kelan kuntoutettavia kuin ikä-ihmisiäkin sekä hieronta-asiakkaita. Haluan vahvistaa OMT koulutuksella manuaalisia taitojani sekä ohjaamistani oikeanlaiseen harjoitteluun. OMT fysioterapian erikoistumiskoulutuksen aikana käyn noin kerran viikossa Manukatissa harjoittelujaksolla, muina päivinä työskentelen ammatinharjoittajana Fysioksessa Lappeenrannassa.

Voit varata minulle fysioterapia- aikoja Manukattiin täältä:

 

Juho-Matti Pimiä
Aloitin työuran Tanhuvaaran urheiluopistolla 2012. Siellä asiakaskunta koostui liikkuvista aikuisista, urheilijoista sekä liikunta-alan opiskelijoista, joiden ongelmat usein liittyivät tule-vaivoihin. Urheilijoiden kanssa olen myös työskennellyt keihäänheiton maajoukkueen parissa. Vuonna 2015 aloitin fysioterapeutin työt Savonlinnan Fysiokulmassa, jonka myötä olen törmännyt erityisesti työikäisiin tuki - ja liikuntaelin ongelmaisiin ihmisiin eri ammattiryhmistä. Viimeisen vuoden aikana jonkin verran on asiakkaina ollut myös kipukroonikoita erityisesti erilaisten

Voit varata minulle fysioterapia- aikoja Manukattiin täältä:

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.