OMT-erikoistuvat

OMT-FYSIOTERAPEUTTIEN KOULUTTAJA

OMT-Fysioterapia Manukatti on Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistys r. valitsema OMT fysioterapeuttien käytännön harjoittelun kouluttaja. Kun olemme virallisesti mukana kehittämässä suomalaista OMT-koulutusta, tuomme kaikille eteläkarjalaisille alan toimijoille hyödyllistä tietoa ja kokemusta erityisosaamisen syventymisen muodossa. Manukatti tekee jatkuvaa yhteistyötä myös niin AMK fysioterapiaperusopetuksen kanssa kuin EKSOTEN ja työterveyshuoltojen kanssa.

OMT-erikoiskoulutettavat 2018–2020

Pauliina Rajaniemi

Hei olen xxx vuotias fysioterapeutti kolmen lapsen äiti. Olen työskennellyt fysioterapeuttina kohta 15 vuotta ja toiminut koko ajan yksityisellä sektorilla. Tällä hetkellä työskentelen ammatinharjoittajana Lahdessa. Teen fysioterapian lisäksi lymfaterapiaa ja olen käynyt myös pidemmän suomen lääkäreiden akupunktuuriyhdistyksen järjestämän koulutuksen. Kaikkea asiakasmateriaalia olen ehtinyt vuosien varrella työstää, vauvasta vaariin. Tällä hetkellä teen pelkästään tule-puolta. Olen aina ollut aidosti kiinnostunut auttamaan asiakkaitani ja löydän helposti
asiakkaan kanssa yhteisen sävelen. Pidän työstäni valtavasti ja halu kehittyä eteenpäin ajoi minut hakemaan OMT erikoistumisopintoihin. Mikään ”tutkija” –tyyppi en ole. Toivonkin kehittyväni harjoittelussa enemmän ”asiantuntija” –suuntaan, menettämättä kuitenkaan hyvää kontaktia ja positiivista kommunikaatiota asiakkaiden kanssa. Haluan kehittää harjoittelussa kliinisen päättelyn prosessiani ja erityisesti haluaisin kehittää käden taitojani tutkimisessa ja terapiassa.
Manukatissa pääsen käytännön harjoittelussa perehtymään asiakkaan ongelmiin kokeneiden OMT
terapeuttien ohjauksessa.

Voit varata fysioterapia-aikoja minulle täältä.

Joonas Partanen

Olen 31-vuotias fysioterapeutti, OMT-erikoistuva Mikkelistä. Harrastan kitaran soittoa ja
itsepuolustuslajeja, joista jälkimmäistä olen myös ohjannut. Perheeseeni kuuluu vaimo (ammatiltaan myös fysioterapeutti) sekä 2 vuoden ikäinen tytär. Luonteeltani olen tunnollinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Fysioterapeutiksi valmistuin 2010, jonka jälkeen olin 7 vuotta töissä kuntoutuskeskuksessa. Tules-puoli alkoi kiinnostaa minua yhä enemmän. Aloin kaivata mahdollisuutta päästä syventymään asiakkaiden ongelmiin enemmän yksilötasolla sekä lisätä manuaalista osaamistani. OMT-opintoihin hain, koska halusin kehittyä paremmaksi fysioterapeutiksi ja oppia tutkimaan ja hoitamaan asiakkaita tarkemmin sekä kokonaisvaltaisemmin. Koen, että OMT:ssä työ on ”salapoliisityötä”. Minua kiinnostaa suunnattomasti asiakkaan tarkka tutkiminen ja ns. ”punaisen langan”
löytäminen, jota seurata terapiaprosessin aikana. Kulunut vuosi ja alkaneet OMT-opinnot ovat vain vahvistaneet käsitystäni siitä, että olen oikealla osaamispolulla työurani suhteen.
Manukatissa pääsen käytännön harjoittelussa perehtymään asiakkaan ongelmiin kokeneiden OMT terapeuttien ohjauksessa.

Voit varata minulle fysioterapia-aikoja täältä.

Teemu Ripatti

Olen 28-vuotias fysioterapeutti, kotoisin Mikkelistä. Fysioterapeutiksi valmistuin 2013 jouluna Lappeenrannasta. Oma tieni on ollut tähän mennessä vähän omanlainen. Asuin Oulussa valmistumisen jälkeen pari vuotta. Työskentelin julkisella puolella terveysasemilla ja ammatinharjoittajana. Vuoden 2016 lopussa tulin Joutsaan yksityiselle puolelle töihin ja siitä edelleen Mikkeliin ja Kouvolaan töihin. Nyt juuri muutto Haminaan. Eli kokemusta on sekä julkiselta ja yksityiseltä puolelta.
Oma unelmani on tulla mahdollisimman hyväksi fysioterapeutiksi ja päästä auttamaan asiakkaita mahdollisimman hyvin. Myös alan kehittäminen eteenpäin kiinnostaa. Tuttuni on nyt valmistuneelta OMT kurssilta ja hän kertoi koulutuksen olevan hyvin nykyaikainen. Odotan koulutukselta monipuolista fysioterapiataitojen oppimista ja syventymistä niin tutkimiseen, päättelyyn kuin manuaalisiin taitoihin. Manukatissa pääsen käytännön harjoittelussa perehtymään asiakkaan ongelmiin kokeneiden OMT terapeuttien ohjauksessa.

Voit varata minulle fysioterapia-aikoja täältä.

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat