Ohjeita liikuntaryhmiin tulevalle

Voit varata paikan ryhmään soittamalla toimistonumeroomme 010 237 7064 tai käymällä paikan päällä. Yhteen ryhmään mahtuu 10–12 henkilöä. Jos haluamasi ryhmä on täynnä, jätä yhteystietosi. Soitamme sinulle, jos paikkoja vapautuu.

 

KUN TULET RYHMÄÄN

Ilmoittaudu ryhmään aina ennen ryhmän alkua kassalla. Poikkeuksena ovat aamuryhmät, joihin ilmoittaudutaan ryhmän jälkeen. Kassalla voit maksaa kertamaksun tai voit hankkia 5, 10, 15 tai 20 kerran kortin. Muista näyttää hankkimasi kortti aina ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuvälineinä meillä käyvät käteinen, pankkikortti ja useimmat liikuntaseteli. Jos setelin arvo eri riitä kattamaan tunnin hintaa, voit maksaa ylimenevän summan voit rahalla tai voi käyttää useamman setelin samalla kertaa. Jos lasku on liikuntasetelin arvoa pienempi, emme anna rahaa takaisin.

Saavuthan aina ajoissa paikalle!

Tämän vuoden voimassa erikoistarjous: 15 ja 20 kerran täysillä korteilla saat veloituksetta keskivartalon hallinnan ja lihasvoiman testauksen.

 

JOS ET PÄÄSE TULEMAAN

Jos et pääse tulemaan, muista aina perua varaamasi paikka mahdollisimman pian, mielellään edellisenä päivänä. Näin varmistat, että varasijalla olija saa paikan. Peruuttamattomasta varauksesta laskutetaan!

 

TUNNEILLA TARVITTAVA VARUSTUS

Hyvin ilmastoidussa salissamme ei tule kuuma kovimmillakaan kesähelteillä. Vaatetuksen tulee olla mukavaa ja joustavaa. Voit olla paljain jaloin tai laittaa jalkaasi sukat tai tossut. Muutakin lämmintä vaatetta voit ottaa lopun rentoutusta varten. Tarvittaessa voit ottaa mukaasi myös juomapullon.

 

MUUTA

Pidätämme oikeuden perua ryhmäliikuntatunti, jos ryhmässä on alle 4 osallistujaa. Toivotamme Sinulle mutkatonta asiointia ja mukavia liikuntahetkiä meillä Manukatissa!

Tervetuloa!

P.S. Muistathan, että liikkeemme edessä olevalle tasanteelle saa pysäköidä vain Inva-pysäköintiluvalla!

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika peruskurssille, yksityistunnille tai ryhmätunnille. Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.

Puh. 010 237 7064

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat