Minna Outinen

OMT-FYSIOTERAPEUTTI, PILATES-OHJAAJA

Minna Outinen on Lappeenrannan ensimmäinen ja kokenein OMT-fysioterapeutti sekä Method Putkisto -koulutuksen saanut pilatesohjaaja. Minnalla on kokonaisvaltainen osaaminen tuki- ja liikuntaelinten ongelmien (TULE) ja vammojen hoidosta sekä syvällistä erityisosaamista kasvo- ja purenta-alueen ongelmista. Omalla vuosien kokemuksella flamencosta ja golfista harrastajana sekä golfin fysiikkavalmennuksesta, Minna on perehtynyt myös golffareiden sekä tanssi- ja voimistelulajien TULE-ongelmien hoitoon. Varaa aika Minnalle vaikka heti Manukatin sähköisestä ajanvarauskalenterista. 

LAPPEENRANNAN ENSIMMÄINEN OMT-FYSIOTERAPEUTTI

Olen Manukatin perustajia ja koulutukseltani OMT-fysioterapeutti sekä Pilates-ohjaaja. Valmistuin fysioterapeutiksi Lappeenrannasta  vuonna 1984 ja Helsingin IV terveydenhuolto-oppilaitoksesta erikoislääkintävoimistelijaksi vuonna 1990 pääaineinani kansanterveystyö ja työterveyshuollon fysioterapia.

Manuaalinen fysioterapia kiinnosti minua alusta alkaen, joten opiskeluni jatkuivat vuonna 1992 OMT-fysioterapian erikoistumisopintoina ja valmistuinkin Lappeenrannan ensimmäiseksi OMT-fysioterapeutiksi jo vuonna 1995.

Minusta harjoittelu ja harjoituttaminen on aina ollut erittäin tärkeä  osa fysioterapian tuloksellisuutta. Siksi olen myös opiskellut pilatesta ja vuonna 2006  valmistuin ensimmäiseksi lappeenrantalaiseksi pilatesohjaajaksi Method Putkisto Pilatesohjaajakoulutuksesta ja sen jälkeen olen opiskellut vielä laitepilatesohjaajaksi.

TANSSIJOIDEN TULE-ONGELMIEN ASIANTUNTIJA

Olen on aina pitänyt kaikesta liikkumisesta sekä ennen kaikkea tanssista. Nuorempana harrastin jazzbalettia, moderniatanssia ja nyt rakas harrastukseni on flamencotanssi.  Työskentelen mielelläni kaikenikäisten kanssa. Erityisen mielenkiintoni kohteena on erilaisiin tanssi-ja voimistelulajeihin liittyvät tuki-ja liikuntaelinongelmat sekä niiden harjoituttaminen ja hoitaminen.

Pidän myös pilates ja laitepilatestunteja niin ryhmille kuin yksilöllisesti. Meillä Manukatissa ryhmät ovat pieniä, joten saat yksilöllistä ohjausta myös ryhmätunneilla. Se takaa, että harjoittelet oikein ja että harjoitukset tuottavat haluttua tulosta olipa kyse tuki- ja liikuntaelinten ongelmien ennaltaehkäisystä, hoidosta tai liikunnan ilosta. Katso tiedot säännöllisistä viikkotunneistamme ja peruskursseista ja tule mukaan.

ARVOSTETTU LUENNOITSIJA JA KOULUTTAJA

Olen luennoinut  Saimiassa fysioterapiaopiskelijoille sekä ohjannut useita opinnäytetöitä. Ohjaan myös OMT-fysioterapiaan erikoistuvien fysioterapeuttien käytännön harjoittelua meillä Manukatissa. Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistyshän on valinnut OMT-fysioterapia Manukatin OMT-fysioterapeuttien käytännön harjoittelun kouluttajaksi, joten olemme virallisesti mukana kehittämässä suomalaista OMT-fysioterapiakoulutusta. Näin tuomme kaikille eteläkarjalaisille, myös muille alan toimijoille, hyödyllistä tietoa ja kokemusta erityisosaamisen syventymisen muodossa.

Motto:  ” Jos suunta on oikea, pitää vain jatkaa matkaa”

minna.outinen@omt-manukatti.com


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat