Minna Outinen

Minna Outinen (OMT fysioterapia, tanssi, purenta, pilates)

Olen Manukatin perustajia ja  koulutukseltani OMT fysioterapeutti ja Pilates-ohjaaja. Valmistuin fysioterapeutiksi Lappeenrannasta  v.1984 ja Helsingin IV terveydenhuolto-oppilaitoksesta erikoislääkintävoimistelijaksi v. 1990 pääaineina kansanterveystyö ja työterveyshuollon fysioterapia. Manuaalinen fysioterapia kiinnosti alusta alkaen. Opiskeluni jatkui v. 1992 OMT fysioterapian erikoistumisopintoina ja  valmistuin Lappeenrannan ensimmäiseksi OMT fysioterapeutiksi v. 1995. Harjoittelu ja harjoituttaminen on aina ollut tärkeä  osa fysioterapian tuloksellisuutta. Vuonna 2006  valmistuin ensimmäiseksi Lappeenrantalaiseksi pilatesohjaajaksi Method Putkisto Pilatesohjaajakoulutuksesta ja sen jälkeen  laitepilatesohjaajaksi.

Olen on aina pitänyt kaikesta liikkumisesta sekä ennen kaikkea tanssista. Nuorempana harrastin jazzbalettia, moderniatanssia ja nyt rakas harrastukseni on flamencotanssi.  Työskentelee mielelläni kaikenikäisten kanssa. Erityisen mielenkiintoni kohteena on erilaisiin tanssi-ja voimistelulajeihin liittyvät tuki-ja liikuntaelinongelmat sekä niiden harjoituttaminen ja hoitaminen. Olen perehtynyt myös kasvo - ja purenta alueen ongelmiin.  Pidän myös pilates ja laitepilatestunteja niin ryhmille kuin yksilöllisesti.

Olen luennoinut  Saimiassa fysioterapiaopiskelijoille, sekä ohjannut useita opinnäytetöitä. Tällä hetkellä ohjaan OMT fysioterapiaan erikoistuvien fysioterapeuttien käytännönharjoittelua Manukatissa 1x/vko.

Motto:  ” Jos suunta on oikea, pitää vain jatkaa matkaa”

minna.outinen@omt-manukatti.com


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 05 6106 200

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Please leave this field empty.

Liity Manukatti-klubiin!

Manukatti-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.