Lymfaterapia on tehokas hoitomuoto

LYMFATERAPIA ON LEMPEÄÄ JA KIVUTONTA

Vodder lymfaterapia on kansainvälisesti tunnettu, tanskalaisen biologian tohtorin Emil Vodderin kehittämä hoito, jossa kehon imunestekiertoa tehostetaan kevyillä, rytmikkäillä ja pumppaavilla otteilla. Kudoksissa oleva ylimääräinen neste pääsee imusuonistoon ja sieltä edelleen kehon nestekiertoon. Toimiva imunestekierto on elintärkeä kehon nestetasapainon ylläpitämiseksi.

Manuaalinen lymfahoito on lempeää ja kivutonta: se on hoitomuoto, joka vähentää turvotusta, lievittää kipua ja rentouttaa. Se on olennainen turvotushoidon osa. Hoitoon kuuluvat tarvittaessa myös liikehoito, kompressiosidokset ja ihonhoito.

Lymfaterapiaa voidaa käyttää yksinomaisena hoitona tai se voidaan yhdistää esimerkiksi fysioterapiaan. Hoitoon kuuluvat tarvittaessa myös liikehoito, kompressiosidokset ja ihonhoito. Terapiatulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että lymfaturvotus todetaan ja hoidetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Manuaalisen lymfaterapian ja kompressioterapian lisäksi hoitokokonaisuuten kuuluvat terapeuttiset harjoitteet ja ohjaus omatoimiseen hoitoon.

Lymfaterapia vaatii kohtalaisen pitkiä hoitoaikoja ja -jaksoja: kesto ja hoitojen tiheys riippuvat muun muassa hoidettavasta sairaudesta tai vammasta, potilaan iästä ja yleiskunnosta sekä hoitoalueen laajuudesta.

LYMFATERAPIA SOPII HOITONA:
Turvotukset
  • syöpäleikkausten jälkeiset turvotukset
  • sädehoidon jälkeiset turvotukset
  • kirurgisten toimenpiteiden jälkeiset turvotukset
  • raskauteen liittyvät turvotukset
Vammojen jälkitilat
  • murtumat
  • verenpurkaumat
  • nyrjähdykset
  • lihasrevähdykset
  • palovammat
  • retkahdusvammat

Lymfaterapia on myös ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, johon voi tulla ilman lääkärin lähetettä. OMT-fysioterapia Manukatissa lymfaterapiahoitoja antaa fysioterapeutti, lymfaterapeutti Eija Ripatti. Varaa aika Eijalle vaikka heti Manukatin sähköisestä ajanvarauskalenterista. Manukatissa pääset hoitoon nopeasti.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat