Lanneranka

ALASELKÄKIPU ON YLEISTÄ

Se kohtaa jossain vaiheessa elämää useimpia meistä. Akuutissa kivussa kannattaa kääntyä heti  OMT-terapeutin puoleen. Saat täsmälliset alkuohjeet kivun hoitoon levolla ja keveillä harjoitteilla.  Nykysuositusten mukaan akuutissa kivussa riittää muutaman päivän lepo, ja kevyt kivuttomalla liikeradalla tapahtuva liike ja liikuttaminen tulisi aloittaa mahdollisimman pian. Tällä turvataan kudosten aineenvaihdunta. Meille pääset hoitoon nopeasti ja voit varata sinulle sopivan ajan ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

OIKEALLA HOIDOLLA KIVUSTA EROON

Myös manipuloinnin helpottavasta vaikutuksesta akuutin alaselkäkivun hoidossa ja toiminnan parantumisesta on tieteellistä näyttöä, silloin kun ongelman taustalla on nikaman liikkuvuuden rajoittuminen eli ” lukkiutuminen”. Oikein hoidettuna äkillisesti alkanut alaselkäkipu menee usein ohi jo parissa viikossa.

Toistuvat selkäkivut enteilevät kivun kroonistumista. Siksi akuuttivaiheen lievitettyä tulisi arvioida selän toimintaa ja ryhtiä ja selvittää kivun todellinen syy. Myös tähän saat apua erikoiskoulutetuilta OMT-fysioterapeuteiltamme. 

Akuutinkin kivun taustalta löytyy usein ryhtivirhettä ja virheellistä lihasten aktivoitumisjärjestystä. Kroonisissa alaselkäkivuissa korostuu kehon hallinnan harjoituttaminen etenkin syvän vatsalihaksen toiminnan uudelleen kouluttaminen ja virheellisten liikemallien poisoppiminen. Nikamatasolla mobilisointi tuo liikettä liikerajoitteisille alueille ja rentouttaa ylijännittyneitä kudoksia. OMT terapeutti ohjaa liikkeen jälleen oikeille urille. On hyvä muistaa, että kipu herkistää virheellisiin liikemalleihin ja välttämiskäyttäytymiseen. Siksi se kannattaa hoitaa heti. Varaa aika tutkimukseen ja ensikäyntiin vaikka heti.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat