Kipu-pilates

Hallitse kipua, älä anna kivun hallita sinua

Kipu-pilatesryhmässä voit tutustua kiireettömästi oman kehosi toimintaan. Opit lempeät, mutta tehokkaat syvien lihasten harjoitteet sekä opit kuuntelemaan kehoasi ja valitsemaan sopivia harjoitteita itsellesi. Ryhmien sisältö perustuu tutkittuun tietoon kehon oikeasta kuormittamisesta sekä käsitykseen kivun synnystä ja kipujen kroonistumisesta. Kipu vaikutta käyttäytymiseemme ja kipuihin liittyy usein turhia pelkoja. Oppiminen on tehokasta, sillä ryhmäkokomme ovat pieniä, maksimissaan 10 henkilöä.

 

HARJOITTELU

Kivun- ja kehonhallinnan harjoittelua voi toteuttaa viikoittain. Aktiivisella, asteittain etenevällä harjoittelulla on mahdollista saavuttaa pysyviä tuloksia hankalissakin kiputiloissa. Jatkokurssilla vahvistetaan edelleen erilaisin harjoittein ja pienvälinein hyvää ryhtiä. Harjoittelun pääpaino on hallituissa liikkeissä. Tavoitteena on parantaa syvien ja pinnallisten lihasten yhteistyötä. Näin kehon kivuttomampi ja taloudellisempi käyttö mahdollistuu ja vaativammat suoritukset onnistuvat paremmin hyvässä keskivartalokontrollissa. Lisäksi tietoisuus omasta kehosta paranee: mitä harjoitella ja miksi selvenee.

 

KIPUIHIN JA KUNTOUTUMISEEN

Valitse kivun- ja kehonhallintaryhmä, kun kärsit pitkittyneistä sekä hankalista tuki- ja liikuntaelimistön kivuista tai krempoista. Ryhmä sopii myös Sinulle, joka haluat perusteellisesti kuntoutua vamman tai leikkauksen jälkeen. Kivun- ja kehonhallintaryhmiä suositellaan yleisesti myös yksilöllisen fysioterapiajakson jatkohoidoksi heti akuutin kipuvaiheen mentyä ohitse.

 

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika peruskurssille, yksityistunnille tai ryhmätunnille. Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.

Puh. 010 237 7064

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat