Jarmo Pulli

OMT-FYSIOTERAPEUTTI

Jarmo Pullin erikoisosaamista ovat alaraajaongelmien – jalkaterä, nilkka, polvi ja lonkka – kokonaisvaltainen OMT-fysioterapia, kuntoutus sekä ongelmien ennaltaehkäisy, toiminnalliset pohjalliset, urheiluvammojen hoito, manuaalinen terapia sekä manipulaatiotekonivelleikkauksen jälkeinen kuntoutus sekä niska- ja selkäkipujen ja -ongelmien OMT-fysioterapia ja kuntoutus. Varaa aika OMT-fysioterapeutti Jarmo Pullille Manukatin sähköisestä ajanvarauskalenterista vaikka heti.

TUKI- JA LIIKUNTAELINTEN ONGELMIEN ASIANTUNTIJA

Olen Manukatin perustajia ja koulutukseltani OMT-fysioterapeutti. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 1991 ja OMT-fysioterapeutiksi 2003. Olen erikoistunut tuki-ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen ja hoitoon, erityisesti jalkojen ongelmiin.

Jo valmistumisestani lähtien olen perehtynyt erityisesti alaraajaongelmien kuntoutukseen ja kuntoutusta tukevaan harjoitteluun. Myös toiminnallisilla pohjallisilla on ollut merkittävä rooli työssäni. Oikeastaan niistä ajoista lähtien kehon toiminnalliset probleemat ja niiden aiheuttamat muutokset sekä ajatus siitä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen on tukenut työtäni.

URHEILUVAMMOJEN KUNTOUTTAJA

Liikunnan saralla olen tehnyt pitkään yhteistyötä sekä joukkue- että yksilöurheilijoiden kanssa, olipa kyse sitten liikunnan harrastajasta tai ammattiurheilijasta. Liikuntaa harrastavan nuoren kohdalla painotan erityisesti nuoren, valmentajan, vanhempien sekä fysioterapeutin hyvää yhteistyötä paitsi kuntoutuksessa myös vammojen ennaltaehkäisyssä.

Hymyä huuleen ja suunta eteenpäin!

jarmo.pulli@omt-manukatti.com


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat