Jarmo Pulli

Jarmo Pulli

(OMT fysioterapia, urheilu, jalkaterä, nilkka, polvi, lonkka, harjoittelu, toiminnallinen pohjallinen, manuaalinen terapia, manipulaatio, tekonivel, leikkauksen jälkeinen kuntoutus, niska, selkä)

Olen Manukatin perustajia ja koulutukseltani OMT fysioterapeutti. Fysioterapeutiksi valmistuin -91 ja OMT terapeutiksi 2003. Olen erikoistunut tuki-ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen ja hoitoon. Jo valmistumisesta lähtien alaraajaongelmien kuntoutuksella ja kuntoutuksen tukena harjoittelulla sekä toiminnallisilla pohjallisilla on ollut merkittävä rooli. Oikeastaan niistä ajoista lähtien kehon toiminnalliset probleemat ja niiden aiheuttamat muutokset sekä ajatus siitä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen on tukenut työtäni.

Liikunnan saralla teen yhteistyötä joukkue ja yksilöurheilijoiden kanssa, olipa kyse harrastajasta tai ammattiurheilijasta. Liikuntaa harrastavan nuoren, valmentajan, vanhempien ja fysioterapeutin hyvä yhteistyö on asia mitä painotan niin vammojen ennaltaehkäisyssä kuin kuntoutuksessakin.

Hymyä huuleen ja suunta eteenpäin!

jarmo.pulli@omt-manukatti.com


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 05 6106 200

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Please leave this field empty.

Liity Manukatti-klubiin!

Manukatti-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.