Jalkaterä

Jalkaterä on hyvän ryhdin perusta. Koska ihminen kävelee keskimäärin 15000 askelta päivittäin, on tärkeää huolehtia jalkojemme hyvästä kunnosta. Suuri osa jalkavaivoista johtuu jalkaterien virheasennosta, joka voi heijastua ongelmina mm. polvissa, lonkissa ja alaselässä. Alaraajojen ongelmat ilmenevät usein kipuina tai väsymyksenä jaloissa ja muuallakin vartalossa, esim. selässä. Ongelmiin saa helpotusta ortooseilla, aktiivisella harjoittelulla ja oikealla jalkinevalinnalla.

 

KOKONAISVALTAINEN TUTKIMUS

Manukatissa asiaan erikoistuneet fysioterapeutit tekevät tutkimuksen, jonka pohjalta arvioidaan onko yksilöllisillä ortooseilla mahdollisesti saatavissa apua asiakkaan vaivoihin. Tutkimukseen kuuluvat normaalit lihas-, nivel- ja hermokudostestit. Samalla arvioimme mahdolliset rakenteelliset poikkeavuudet. Lisäksi teemme toiminnallisia testejä, joilla arvioimme koko alaraajan linjausta niin dynaamisesti kuin staattisestikin. Kokonaisvaltaisella tutkimuksella, joka yhdistetään kävelyn analysointiin, saadaan näkemys alaraajan ja vartalon toiminnasta.

Jos kärsit näistä vaivoista, voit varata ajan meille täältä.


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 05 6106 200

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Please leave this field empty.

Liity Manukatti-klubiin!

Manukatti-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.