Jalkaterä

VAIVAAKO KANTAPÄÄKIPU?

Suurin osa jalkavaivoista, kantapääkipu, jalkapohjan kipu tai jalkaterän kipu, johtuu jalkaterien virheasennosta. Se voi heijastua myös polviin, lonkkiin ja alaselkään.

Jalkaterä on hyvän ryhdin perusta. Koska ihminen kävelee keskimäärin 15000 askelta päivittäin, on tärkeää huolehtia jalkojemme hyvästä kunnosta. Alaraajojen ongelmat ilmenevät usein kipuina tai väsymyksenä jaloissa ja muuallakin vartalossa, esim. selässä. Ongelmiin saa helpotusta ortooseilla, aktiivisella harjoittelulla ja oikealla jalkinevalinnalla.

KOKONAISVALTAINEN TUTKIMUS

Manukatissa asiaan erikoistuneet fysioterapeutit tekevät tutkimuksen, jonka pohjalta arvioidaan onko yksilöllisillä ortooseilla mahdollisesti saatavissa apua asiakkaan vaivoihin. Tutkimukseen kuuluvat normaalit lihas-, nivel- ja hermokudostestit. Samalla arvioimme mahdolliset rakenteelliset poikkeavuudet.

Lisäksi teemme toiminnallisia testejä, joilla arvioimme koko alaraajan linjausta niin dynaamisesti kuin staattisestikin. Kokonaisvaltaisella tutkimuksella, joka yhdistetään kävelyn analysointiin, saadaan näkemys alaraajan ja vartalon toiminnasta. Meiltä saat apua myös akillesjännevaivoihin. Varaa sinulle sopiva aika esimerkiksi Jarmo Pullille ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

 


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat