Fysioterapia

YKSILÖLLISTÄ FYSIOTERAPIAHOITOA

Fysioterapia edesauttaa ja ylläpitää ihmisen toimintakykyä sekä liikkumista. Fysioterapialla voidaan hoitaa esimerkiksi sairautta, synnynnäistä sekä tapaturman aiheuttamaa vammaa tai alentunutta toimintakykyä. Fysioterapiahoidolla pyritään parantamaan terveyttä tai esimerkiksi työkykyä. Fysioterapia sopii niin ikääntyneille kuin nuorille.

Fysioterapeutti arvioi potilaan terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen, mahdolliset rajoitteet sekä toimintaympäristön ja tekee arvioinnin perusteella yksilöllisen suunnitelman potilaalle. Fysioterapeutti tukee potilasta ja antaa parhaat mahdolliset ohjeet ja neuvot myös kotihoitoon.

 

KOKENEET FYSIOTERAPEUTIT PALVELUKSESSASI

Annamme koko ammattitaitomme ja osaamisemme käyttöösi fyysisten ongelmien selvittämiseen ja hoitamiseen. Meillä Sinua palvelevat alueemme kokeneet fysioterapian ammattilaiset - vahvat osaajat, joilla on alan kokemusta kymmeniltä vuosilta. Jatkuvan koulutuksen avulla huolehdimme siitä, että osaamisemme on aina ajan tasalla. Näin alan viimeisin tieto ja hoitomenetelmät ovat käytössäsi.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat