Eija Ripatti

FYSIOTERAPEUTTI, LYMFATERAPEUTTI

Manuaalinen lymfaterapia yhdistettynä fysioterapiaan on hyvä ja tehokas hoitomuoto.  Se vähentää turvotusta, lievittää kipuja ja rentouttaa. Se on olennainen mm. leikkauksen jälkeistä turvotushoitoa ja sopii myös raskaana oleville. Lymfaterapiaan kuuluvat tarvittaessa myös liikehoito, kompressiosidokset ja ihonhoito. Minulle voit varata ajan vaikka heti OMT-fysioterapia Manukatin sähköisellä ajanvarauksella. 

VODDER LYMFATERAPIA ON TEHOKASTA

Olen valmistunut lääkintävoimistelijaksi 1975 Lappeenrannan Sairaanhoito-oppilaitoksesta. Tuolloin emme saaneet vielä käyttää fysioterapeutti-nimikettä (nimineulat olimme kyllä teettäneet) ja ammattinimike fysioterapeutti tuli käyttöön vasta myöhemmin. OMT-fysioterapia Manukatissa aloitin työskentelyn keväällä 2014. Toimin Manukatissa pääasiassa lymfaterapeuttina, mutta tarvittaessa myös fysioterapeuttina. Lymfaterapeutiksi valmistuin 2004.

Manuaalinen lymfaterapia oli ollut jo vuosia ” unelmani”. Manuaalinen lymfahoito on todella hyvä ja tehokas fysioterapiaan yhdistettynä. Vodder-lymfaterapia sopiikin minun työskentelytapaani, koska pidän rauhallisesta, kiireettömästä tavasta työskennellä. Suosittelen Vodder-lymfaterapiaa myös tehokkaaksi ja kiireettömäksi hoitomuodoksi ylirasitustiloihin ja akuuttien vammojen hoitoon. Tällä hetkellä työskentelen OMT-fysioterapia Manukatin tiloissa tarpeen mukaan, maanantaisin ja perjantaisin. Varaa aika vaikka heti sähköisestä ajanvarauskalenterista, sähköpostilla tai soittamalla.

KOKEMUSTA JA KIIREETÖNTÄ, TEHOKASTA HOITOA

Olen toiminut valmistumiseni jälkeen pitkään sekä fysioterapeuttina että lymfaterapeuttina. Valmistuttuani sain heti työtä Lappeenrannan terveyskeskuksesta, missä työskentelin vuoden 1985 marraskuuhun asti. Sen jälkeen neljä vuotta Lappeenrannan Kuntohoitolassa ja 1986 siirryin Lappeenrannan Fysikaalisen Hoitopalvelun fysioterapeutiksi Sammonlahteen Sammontorin toimipisteeseen. Siellä olen toiminut yksityisenä ammatinharjoittajana vuodesta 1995. Olen myös edelleen tavoitettavissa Sammontorin toimipisteessäni.

Elämässäni etusijalla on aina ollut perhe. Olemme löytäneet liikunnalliset harrastukset, joista  voimme nauttia yhdessä: laskettelu ja golf. Myös lastenlapset tulevat pikkuhiljaa mukaan harrastuksiin.

Kun haluat kokeneen lymfaterapeutin tai kysyä lymfaterapiasta, varaa aika Eijalle alla olevalla lomakkeella tai suoraan OMT-fysioterapia Manukatin sähköisestä ajanvarauskalenterista.

 


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat