Arto Kaijansinkko

Olen valmistunut fysioterapeutiksi v.1996 Helsingissä ja käynyt OMT-erikoistumiskoulutuksen v.2000-2003. Olen tehnyt töitä fysioterapeuttina aiemmin Helsingissä ja Kouvolassa sekä nyt reilun vuoden verran Lappeenrannassa Manukatissa.

Töissä autan ihmisiä, joilla on ongelmia tuki- ja liikuntaelimistön kanssa. Työkaluina käytän manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua ja erinäisiä kivunhoitomenetelmiä. Toimin työssäni ratkaisukeskeisesti etsien yhdessä asiakkaan kanssa parasta mahdollista tapaa päästä kohti tavoitetta. Hoidon sisältö muokkautuu aina asiakkaan tavoitteen mukaan.

Omalla ajalla olen mukana jalkapallon junioritoiminnassa, missä pääsee näkemään liikkumisen iloa ja riemua parhaasta päästä. Aina mahdollisuuden auetessa suuntaan itse luonnon helmaan halaamaan kiveä ja kiipeämään kalliolla.

Ongelmat tuki- ja liikuntaelimistön kanssa voivat vaikeuttaa suoriutumista sinulle tärkeissä tehtävissä ja pahimmillaan estävät tekemisen kokonaan. Autan näissä asioissa mielelläni parhaan kykyni mukaan.

arto.kaijansinkko@omt-manukatti.com


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 05 6106 200

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Please leave this field empty.

Liity Manukatti-klubiin!

Manukatti-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.