Arto Kaijansinkko

OMT-FYSIOTERAPEUTTI

Arto Kaijansinkon erityisosaamista ovat ortopedinen manuaalinen terapia (OMT-fysioterapia), terapeuttinen harjoittelu sekä kivunhoitomenetelmät kuten akupunktio. Myös lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelinongelmat ovat Arton vahvuusalueita. Arto ottaa vastaan sekä Manukatin Lappeenrannan että Kouvolan toimipisteissä. Ajanvarauskalenterista näet heti Artolle vapaat ajat. Varaa, meille pääset hoitoon nopeasti. 

RATKAISUKESKEISTÄ HOITOA

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1996 Helsingissä ja käynyt OMT-fysioterapiaerikoistumiskoulutuksen vuosina 2000-2003. Olen tehnyt töitä fysioterapeuttina aiemmin Helsingissä ja Kouvolassa.

Töissä autan ihmisiä, joilla on ongelmia tuki- ja liikuntaelimistön kanssa. Työkaluina käytän manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua ja erinäisiä kivunhoitomenetelmiä. Toimin työssäni ratkaisukeskeisesti ja etsin yhdessä asiakkaan kanssa parasta mahdollista tapaa päästä kohti tavoitetta. Hoidon sisältö muokkautuu aina yksilöllisesti asiakkaan tavoitteen mukaan.

RATKAISUJA JALKAPALLONUORTEN TULE-ONGELMIIN

Omalla vapaa-ajallani olen mukana jalkapallon junioritoiminnassa, missä pääsee näkemään liikkumisen iloa ja riemua parhaasta päästä. Aina mahdollisuuden auetessa suuntaan itse luonnon helmaan halaamaan kiveä ja kiipeämään kalliolla. Näiden lajien sekä lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaeliten ongelmien hoito ja kuntotus ovat vahvuusalueitani.

Ongelmat tuki- ja liikuntaelimistön kanssa voivat vaikeuttaa suoriutumista sinulle tärkeissä tehtävissä ja pahimmillaan estävät tekemisen kokonaan. Autan näissä asioissa mielelläni parhaan kykyni mukaan.

arto.kaijansinkko@omt-manukatti.com


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat