Akupunktio

AKUPUNKTIO – TURVALLISESTI FYSIOTERAPEUTILLA

Akupunktiolla voidaan hoitaa mm. selkä- ja polvikipua, jumiutuneita lihaksia, päänsärkyä ja migreeniä. Meiltä akupunktiohoitoja antavat OMT-fysioterapeutti Arto Kaijansinkko sekä fysioterapeutti Mika Haaja. Varaa aika vaikka heti.

Akupunktio on tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomenetelmä, jossa kehon ns. akupisteitä stimuloidaan akupunktioneuloilla. Akupunktio on yleistynyt myös fysioterapeuttien ja lääkäreiden hoitomenetelmänä, ja sen avulla voidaan mahdollisesti ennaltaehkäistä kipuja ja parantaa yleisesti omaa hyvää oloa.

KIVUN HOITOON JA RENTOUTUMISEEN

Akupunktiolla voidaan myös hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja mm. kipua, särkyä ja jumiutuneita lihaksia. Akupunkitolla voidaan myös  edesauttaa kehon kokonaisvaltaista rentoutumista. Akupunktiohoidoilla on myös saatu helpotusta päänsärkyihin, migreeneihin ja polvi- sekä selkäkipuihin. Myös akuuttien ja kroonisten sairauksien tuomiin kiputiloihin voi kokeilla akupunktiota.

Ennen akupunkitohoitoa kivun syy tulee selvittää. Hoidon kesto ja vaikutus ovat täysin yksilöriippuvaisia. Varaa aika tutkimuksiin vaikka heti, meille pääset hoitoon nopeasti.

Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat