Aino Tynkkynen

Fysioterapeutti, OMT-erikoistuva

Valmistuin fysioterapeutiksi keväällä 2013 Saimaan ammattikorkeakoulusta. Tällä hetkellä opiskelen OMT-fysioterapeutiksi. Olen aina ollut kiinnostunut opiskelusta ja valmistumisen jälkeen mietin mihin suuntaan fysioterapeuttina haluaisin lähteä. Asiakaskuntani on pääasiassa ollut tuki- ja liikuntaelinoireisia ja tuntui luonnolliselta hakea OMT-koulutukseen heti kun siihen oli mahdollisuus. OMT-koulutuksen myötä saan työhöni enemmän tieteellistä pohjaa sekä manuaalisen terapian taitoja. Asiakkaille tämä näkyy laadukkaampana ja tehokkaampana fysioterapiana.

Perusopinnoissa tein opinnäytetyöni niskanalueen harjoitteiden vaikutuksesta krooniseen niskakipuun ja nyt OMT-opinnoissa jatkan saman aiheen parissa syventämällä tietotaitoani harjoittelun vaikutuksesta krooniseen niskakipuun. Erityisosaamisaluettani on niska-hartiaseudun vaivat sekä terapeuttinen harjoittelu.

Kiinnostukseni ihmisen liikkumiseen ja liikeeseen sai minut hakeutumaan fysioterapeutiksi. Olen harrastanut tanssia yli 15 vuotta ja opettanutkin tanssia muutaman vuoden ennen fysioterapiaopintoja mm. Lappeenrannan tanssiopistolla ja Tanssistudio Jamissa Imatralla. Sitemmin tanssi on vaihtunut vähän toisenlaisiin harrastuksiin. Tällä hetkellä harrastan painonnostoa kilpatasolla. Vuonna 2016 kilpailin ensimmäistä kertaa painonnoston yleisen sarjan SM-kisoissa. Painonnostoon innostukseni sain CrossFitistä jota harrastin 3 vuotta. Työn ja painonnoston vastapainona tykkään liikkua metsässä.

OMT-Fysioterapia Manukatti on minulle tuttu paikka jo perusopintoajoilta. Suoritin viimeisen harjoitteluni täällä keväällä 2013 ja opinnäytetyöni tein yhteistyössä Manukatin kanssa. On ilo kuulua Manukatin innostuneeseen ja osaavaan porukkaan!

Ystävällisin terveisin,
Aino

Liity Manukatti-klubiin!

Manukatti-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.