Aino Tynkkynen

OMT-FYSIOTERAPEUTTI, FYSIOTERAPEUTTI AMK

Aino Tykkysen erikoisosaamista ovat niska-hartiaseudun vaivojen fysioterapia, terapeuttinen harjoittelu sekä harjoitteiden vaikutus kroonisiin niskakipuihin. Varaa aika Ainolle vaikka heti ajanvarauskalenteristamme. Hoitoon pääset nopeasti.

OMT-FYSIOTERAPIA ON FYSIOTERAPIAN ERIKOISOSAAMISTA

Valmistuin fysioterapeutiksi keväällä 2013 Saimaan ammattikorkeakoulusta. Tällä hetkellä opiskelen OMT-fysioterapeutiksi. Olen aina ollut kiinnostunut syventämään osaamistani ja jo ehti valmistumisen jälkeen mietin mihin suuntaan fysioterapeuttina haluaisin lähteä. Asiakaskuntani on pääasiassa ollut tuki- ja liikuntaelinoireisia ja tuntui luonnolliselta hakea OMT-fysioterapiakoulutukseen heti, kun siihen oli mahdollisuus. OMT-fysioterapiakoulutuksen myötä saan työhöni enemmän tieteellistä pohjaa sekä manuaalisen terapian taitoja. Asiakkaille se tarkoittaa laadukkaampaa ja tehokkaampaa fysioterapiaa.

Perusopinnoissa tein opinnäytetyöni niskanalueen harjoitteiden vaikutuksesta krooniseen niskakipuun ja nyt OMT-fysioterapiaopinnoissa jatkan saman aiheen parissa syventämällä tietotaitoani harjoittelun vaikutuksesta krooniseen niskakipuun. Erityisosaamisaluettani on niska-hartiaseudun vaivat sekä terapeuttinen harjoittelu.

URHEILIJA YMMÄRTÄÄ URHEILIJAN VAIVOJA

Kiinnostukseni ihmisen liikkumiseen ja liikeeseen sai minut hakeutumaan fysioterapeutiksi. Olen harrastanut tanssia yli 15 vuotta ja opettanutkin tanssia muutaman vuoden ennen fysioterapiaopintoja mm. Lappeenrannan tanssiopistolla ja Tanssistudio Jamissa Imatralla.

Sittemmin tanssi on vaihtunut vähän toisenlaisiin harrastuksiin. Tällä hetkellä harrastan painonnostoa kilpatasolla. Vuonna 2016 kilpailin ensimmäistä kertaa painonnoston yleisen sarjan SM-kisoissa. Painonnostoon innostukseni sain CrossFitistä, jota harrastin kolme vuotta. Työn ja painonnoston vastapainona tykkään liikkua metsässä.

OMT-Fysioterapia Manukatti on minulle tuttu paikka jo perusopintoajoilta. Suoritin viimeisen harjoitteluni täällä keväällä 2013 ja opinnäytetyöni tein yhteistyössä Manukatin kanssa. On ilo kuulua Manukatin innostuneeseen ja osaavaan porukkaan!

Minulle voit varata ajan vaikka heti. Lähimmän vapaan ajan löydät ajanvarauskalenteristamme, Manukattiin pääset hoitoon nopeasti.


Soita ja varaa

Soita ja varaa aika hoitoihin tai ensikäyntiin.
Palvelemme ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-15.
Puh. 010 237 7064

VARAA HETI KALENTERISTA

Voit varata sinulle sopivan ajan
ajanvarauskalenteristamme vaikka heti.

Siirry varaamaan

Jätä viestiä, me palvelemme

Voit myös jättää viestin tai soittopyynnön oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Please leave this field empty.

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.