Kohti uusia tuulia

Yrittäjäurallamme on ollut kolme merkittävää  askelta.

Ensimmäinen askel

oli päätös perustaa yritys, joka tuottaa tuki- ja liikuntaelin fysioterapiapalveluja. Manuaaliseen terapiaan kouluttautuminen  ja erikoistuminen tuntui omalta ja tärkeältä. Silloin alkoi muotoutumaan se tapa ja se oma identiteetti,  miten halusimme työtä tehdä ja  millaiseksi halusimme yritystämme kehittää.

Valitsemassamme yrityksen nimessä – OMT Fysioterapia Manukatti – halusimme tuoda esille työmme vahvan perustan, tietämyksen ja ymmärryksen ihmisen tuki- ja liikuntaelimistöstä päästä varpaisiin, lihaksista luihin ja hermotuksesta toimintaan. Nimessämme kissaeläin kuvastaa kaikkien tarvitsemaa joustavuutta, notkeutta, hyvää kudosten valmiustilaa, kykyä rentoutua ja yksilöllisyyttä. Jalkautimme OMT (ortopedisen manuaalisen terapian) fysioterapian ensimmäisinä Lappeenrantaan.

Toinen askel

tapahtui, kun palvelumme laajentuivat ja  joukkomme kasvoi, tarvitsimme uudet toimitilat.  Tämä mahdollisti toiminnan kasvun, palvelujen monipuolistumisen ja saimme innokkaita fysioterapiaosaajia joukkoomme. Uudet toimitilat mahdollistivat myös yksilö- ja ryhmäharjoittelun kehittämisen. Olimme pilatesharjoittelun uranuurtajia Lappeenrannassa.  Panostimme myös asiakaspalveluun ja digitaalisiin palveluihin. Roolimme kasvoi myös osana manuaalisen terapian koulutusta yhdessä SOMTYn kanssa.

Kolmas  askel

Kuluneen 22 vuoden sisältämät tapahtumat ja työ Manukattina oli rakentumista tätä muutosta varten. Haluamme mennä eteenpäin.  Tärkein tehtävämme on jatkossakin tehdä työtä ihmisten hyvinvoinnin eteen. Liittymällä osaksi Fysiosta, löysimme yhteistyökumppanin, joka jakaa kanssamme samat arvot ja mahdollistaa fysioterapiapalvelujen kehittämisen vastaamaan tulevaisuuden muutoksiin ja haasteisiin Etelä-Karjalassa.

Irti ja kiinni

Vapaus on kantavaa voimaa siipien alla, näkymätöntä voimaa olla lähellä
Samaan aikaan, ottaa kiinni ja päästää irti
Matkakumppanit jakavat tuulien keveyden, painon
Lentävät yhdessä, hetken, ikuisuuden

-Heli Pukki-

Matkalla uteliaisuusalueille

Minna  ja Jarmo

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat