Alaselkäkipuja?

Olemme kolme fysioterapeuttiopiskelijaa Lappeenrannasta, Elina Haiko, Saija Kauppila ja Samuli Nevalainen. Opiskelemme Saimaan ammattikorkeakoulussa Saimiassa. Opintoja on takana nyt kaksi vuotta ja harrastuksia meiltä löytyy aina kuntosalista, jumpan ohjaukseen ja lenkkeilyyn. Teemme opinnäytetyönämme tutkimusta epäspesifistä alaselkäkivusta. Työ toteutetaan yhteistyössä Manukatin kanssa.

Opinnäytetyömme tarkoituksena on selvittää ohjatun kehonhallintaharjoittelun vaikutuksia epäspesifissä alaselkäkivussa. Harjoittelu toteutetaan kahdessa ryhmässä, joista toinen harjoittelee vakaalla ja toinen epävakaalla alustalla. Ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kahdeksan viikon ajan.

Etsimme tutkimusryhmäämme täysi-ikäisiä henkilöitä, jotka kärsivät alaselkäkivusta, jota ei selitä mikään diagnosoitu sairaus tai vamma. Jos kärsit jatkuvista tai toistuvista alaselkäkipujaksoista, sinulla ei ole diagnosoitua sairautta tai vammaa, joka aiheuttaa kivun, kysy lisää tutkimukseen osallistumisesta Manukatin vastaanotosta tai soita p. 056106200!

Liity Fysios-klubiin!

Fysios-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat