Uutiset ja blogi

OMT-Fysioterapia Manukatilla on Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat!

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, sillä teidän ansiosta meidän yrityksellämme OMT-Fysioterapia Manukatilla on Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat, Suomen Yritysvaliot Oy:n tekemän tutkimuksen perusteella. Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™ -sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka ovat saaneet eniten arvostusta oman toimialansa asiakkailta omalla paikkakunnallaan. Yritykset eivät voi vaikuttaa kysymysten asetteluun tai lopputuloksiin. Siksi sertifikaatti kertoo todistetusti tyytyväisimmistä asiakkaista. Alla virallinen sertifikaatti:
Lue lisää

MANUKATTIEN UUDEN VUODEN LUPAUS; Helpotetaan oloasi

Suomi 100 vuotta on nyt juhlittu ja arvonsa mukaan huomioitu monin eri tavoin ympäri Suomea. Itse kunnioitin satavuotiasta Suomea järjestämällä 100 km Valon Vuoksi hyväntekeväisyyskävelyn Imatralta Savitaipaleen Partakoskelle. Noin pitkällä matkalla ehti tapahtua kaikenlaista, mutta ennen kaikkea se haastoi kärsivällisyyttä ja kestävyyttä sekä vaati suoalaista sisua. Saimme myös kerättyä rahaa mielenterveystyön tukemiseen. Sadassa vuodessa Suomi…
Lue lisää

Sähköinen ajanvarausjärjestelmä toimii taas

Ohjelmiston päivityksestä johtuva vika sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä on saatu nyt korjattua ja sähköinen ajanvarausjärjestelmä toimii taas normaalisti. Jo varattujen hoitoaikojen  varausviestien lähettäminen ei vielä onnistu. Vika on korjauksen alla. Kiitos kärsivällisyydestä.
Lue lisää

Liity Manukatti-klubiin!

Manukatti-klubilaisena saan VIP-etuja ja tarjouksia sekä vinkkejä terveyteen ja liikuntaan liittyen suoraan sähköpostiini.

Minua kiinnostavat

Please leave this field empty.